IPJ Sibiu: Victimele tragediei de pe A1 sunt din județele Bacău și Vaslui

Știri de Sibiu, 11.01.2021

Victimele accidentului violent produs luni dimineață pe A1, în județul Sibiu, soldat cu moartea a trei persoane și rănirea altor două după ce o mașină a intrat în utilajul de deszăpezire, sunt din județele Bacău și Vaslui, transmite Poliția Sibiu.

În urma impactului violent, trei persoane din cele cinci care se aflau în mașină, printre care și șoferul, au decedat pe loc.

”Persoanele decedate sunt toate din judetul Bacau. Victimele au 63, conducătorul autoturismului, 40 și 57 de ani. La spital au fost transportati doi tineri in varsta de 17 ani, din județul Bacau, și un altul de 20 de ani din județul Vaslui”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvant al IPJ Sibiu.

Mai multe echipaje SMURD și mașina de descarcerare au intervenit pentru scoaterea victimelor blocate între fiarele mașinii.

Tragedia s-a produs luni dimineața pe A1, pe sensul de mers Deva – Sibiu, în apropiere de localitatea Saliște, unde mașina a lovit violent un utilaj de deszăpezire al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Cauzele accidentului sunt încă în cercetare.

Se pare că oamenii se întorceau acasă din Italia.

Citește si: Mașina de deszăpezire implicată într-un accident grav pe A1, în județul Sibiu; Trei oameni au murit (UPDATE)

După reluarea traficului pe A1, Poliția Sibiu a transmis o nouă recomandare de prudență la volan.

”Este un context tragic în care atragem atenția conducătorilor auto să circule prudent, să reducă viteza de deplasare în condiții de ninsoare, carosabil umed sau acoperit cu mâzgă ori polei și să mărească distanța de siguranță între autovehicule. La fel de important este ca șoferii să nu conducă obosiți și nici sub influența alcoolului, manifestând atenție sporită la eventualele blocaje în trafic sau la prezența utilajelor de deszapezire”, a transmis IPJ Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.