După conducere militară, managementul Spitalului Județean Sibiu a fost preluat de Florin Neag

Știri de Sibiu, 11.01.2021

După aproximativ două luni de conducere militară, Spitalul Clinic Județean Sibiu a fost preluat, prin dispoziție a președintei Consiliului Județean Sibiu, de Florin Neag, care a deținut până în prezent funcția de administrator public al județului Sibiu.

Neag va ocupa funcția de manager interimar al Spitalului Județean Sibiu ”până la revocarea unilaterală din funcție, dar nu mai mult de 6 luni de la data numirii”, transmite administrația județeană.

”În urma încetării mandatului de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a domnului col. Constantin Marinel Vlase, începând de astăzi, 11 ianuarie 2021, prin Dispoziția Președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, se numește în funcția de conducere de manager interimar al Spitalului Județean domnul jr. Florin Neag, care și-a încetat activitatea de administrator public al județului Sibiu”, se menționează în comunicat.

Florin Neag

Florin Neag este membru PNL Mediaș și a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Titu Maiorescu. Fost consilier județean PNL, el va fi înlocuit din funcția administrator public al CJ Sibiu , tot prin dispoziția a președintei CJ, cu Adrian Bibu, fostul candidat al PNL pentru funcția de primar al Sibiului, care s-a suspendat din funcția de manager al Salii Transilvania Sibiu.

”În acest context, începând cu data de 12.01.2021, prin Dispoziția Președintei CJ Sibiu, funcția de administrator public al județului Sibiu va fi exercitată de domnul Adrian Cosmin Bibu, pe o perioadă de 6 luni.
Adrian Bibu s-a suspendat din funcția contractuală de director al Serviciului Public Sala Transilvania Sibiu, funcția urmând să fie exercitată cu caracter temporar de către domnul Marian Alin Secetă, consilier juridic în cadrul instituției”, a mai transmis CJ Sibiu.

Pe durata conducerii militare, CSJU Sibiu, cea mai mare unitate suport Covid din județ, a propus spre aprobarea DSP o nouă structură medicală, pentru asigurarea circuitelor necesare activități de tratare a pacienților Covid.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.