eMAG lansează un nou serviciu de shopping la Sibiu; Gratuitate timp de o lună

Știri de Sibiu, 12.01.2021

Compania eMAG anunță lansarea la Sibiu a serviciului Genius , locuitorii zonei având acces, de marți, 12 ianaurie, la peste 280.000 de produse cu livrare gratuită și rapidă plus alte beneficii exclusive.

”În ultimul an, din ce în ce mai mulți români s-au orientat către ușurința cumpărăturilor online, achiziționând produse din diverse categorii, de la îmbrăcăminte, articole sport, bricolaj, mobilă până la produse necesare zilnic pentru familie sau pentru casă. Datorită accesului nelimitat la sute de mii de produse cu livrare rapidă și fără grija costurilor de transport, membrii eMAG Genius au parte de experiențe premium care le salvează timp și bani. Ne dorim să aducem acest nou mod de shopping în cât mai multe localități, iar lansarea serviciului eMAG Genius la Sibiu reprezintă confirmarea că ascultăm dorințele clienților noștri și le îndeplinim rapid”, a declarat Andrei Șercanean, director eMAG.

Tot de marți sibienii pot testa gratuit serviciul Genius timp de o lună, urmând ca la finalul lunii de test să poată continua cu un abonament care să le asigure aceleași beneficii premium timp de 12 luni, se precizează în comunicatul transmis de companie.

Clienții din Sibiu au la dispoziție 24 unități easybox de unde își pot ridica produsele oricând, la orice oră din zi și din noapte. Cele mai accesate unități sunt cele situate în incinta Kaufland Sibiu, la OMV Vasile Milea sau cel situat în Cartier ALMA.

Odată cu Sibiu, serviciul a fost lansat și ân Craiova, Ploiești, Galați, Brăila, Pitești și Buzău, dar și în localitățile limitrofe.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.