Cum a fost ales Mândruță să modereze dezbaterea on – line pentru taxa de salubrizare din Sibiu

Știri de Sibiu, 12.01.2021

Jurnalistul Lucian Mândruță a fost ales de Asociația ADI ECO Sibiu să modereze dezbaterea publică de joi, 14 ianuarie, organizată în parteneriat cu Primăria Sibiu pe fondul nemulțumirilor generate de regulamentul de instituire a noii taxei de salubrizare, prestația acestuia fiind una voluntară, a precizat pentru StirideSibiu Claudia Iordănescu, director executiv a asociației care se ocupă de gestionarea deșeurilor menajere la nivelul Zonei 1 Sibiu.

Citește și: Noul Regulament pentru taxa de salubrizare, cu 3 tipuri de abonament, în dezbatere publică

”Am participat anul trecut la o dezbatere pe teme de mediu, care a fost moderată de Lucian Mândruță. A fost o dezbatere foarte tensionată și a știut să gestioneze foarte bine situația. Este și activist de mediu, acesta este motivul alegerii. Am apelat la această variantă să avem o persoană neutră, nu din Sibiu, care să faciliteze comunicarea între părțile participante la dezbaterea de joi. Este o activitatea voluntară. Ne ajută să organizăm această dezbatere”, a declarat Claudia Iordănescu, întrebată fiind cum s-a făcut alegerea.

Ultimul eveniment de anvergură moderat la Sibiu de Lucian Mândruță a fost în 2019 , gala ”Femeile liberale premiază excelenţa”, în cadrul cărei preşedintele Klaus Iohannis a primit premiul ”Victoria normalităţii”, la ințiativa Organizaţiei Femeilor Liberale şi a PNL Sibiu.

Pe fondul nemulțumirilor legate de taxa de salubrizare pe care autoritățile locale intenționează să o instituie în orașul Sibiu, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu și Primăria Sibiu organizează în data de 14 ianuarie o dezbatere publică on-line, la care pot participa persoanele interesate.

Evenimentul a fost programat pentru joi, de la ora 19.00. Formatul de desfășurare este afișat pe site-ul www.adiecosibiu.ro și www.sibiu.ro. Dezbaterea va fi transmisă live pagina de Facebook a ADI ECO Sibiu și pe pagina Primăria Municipiului Sibiu.

Citește și: ADI ECO și Primăria Sibiu organizează dezbatere publică on – line pentru taxa de salubrizare
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.