Liviu Ciobotariu este noul antrenor al Hermannstadt; Ruben Albes a reziliat contractul (VIDEO)

Știri de Sibiu, 16.01.2021

Liviu Ciobotariu, fost selecționer al reprezentativei de fotbal a Libanului în sezonul trecut și fost antrenor la numeroase echipe din Liga I de fotbal, a semnat cu echipa de fotbal a Sibiului pentru următorii doi ani. Ciobotariu îi ia locul spaniolului Ruben Albes, care a reziliat contrcatul cu Hermannstadt.

Liviu Ciobotariu ocupă funcția de antrenor principal al A.F.C.Hermannstadt.

”Antrenorul în vârstă de 49 de ani a semnat un contract valabil până în anul 2022”, informează Hermannstadt.

Noul antrenor al echipei de fotbal a Sibiului a pregătit echipe precu Progresul, C.S.Otopeni, Pandurii, CF Brăila, Dinamo București, CSMS Iași, F.C.Vaslui, A.S.A.Tg Mureș și F.C.Botoșani în România, dar și Al Ta’ee și Faisaly în Arabia Saudită. În perioada 2019 și 2020 Liviu Ciobotariu a fost selecționerul reprezentativei de fotbal a Libanului.

”Liviu Ciobotariu a venit la FCH alături de un staff din care mai fac parte Adrian Iordache și Lucian Păun, în calitate de antrenor secund, respectiv preparator fizic”, se precizează în comunicatul transmis de A.F.C.Hermannstadt.

Tehnicianul spaniol Ruben Albes, împreună cu staff-ul său – Ivan Cabezudo & Toni Madrigal- au ajuns la o înțelegere de comun acord în privința rezilierii înțelegerilor contractuale, a mai transmis clubul sibian de fotbal.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.