Evaluări post-Covid pentru copii, la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

Știri de Sibiu, 19.01.2021

Copiii care au trecut prin Covid – 19 pot beneficia de un consult de specialitate în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, după vindecarea bolii.

Potrivit unui comunicat transmis de spital, evaluările post – Covid vor fi făcute de dr. Iulia Simina, medic specialist pneumolog și medic specialist pediatru.

Astfel, în cadrul Cabinetului Pneumologie Copii al spitalului se vor efectua consultații pentru micii pacienți care au fost infectați cu noul coronavirus și care au fost declarați vindecați, după ce au trecut cel puțin 14 zile de la depistarea infecției COVID-19.

”Evaluarea va consta în consult clinic și spirometrie, aceste investigații putând fi completate cu analize de sânge și/sau radiografie pulmonară”, se menționează în comunicatul spitalului.

Cabinetul de Pneumologie Copii își desfășoară activitatea în cadrul Pavilionului 2 al Spitalului de Pneumoftiziologie, la adresa Aleea Filozofilor nr.3–5, după ce clădirea Dispensarului TBC (situat în strada Morilor, nr.57), a intrat în reabilitare.

Pentru respectarea distanțării și limitarea răspândirii infecției, este necesară programarea telefonică prealabilă la numerele de telefon 0269 210 979 și 0771 544 108, între orele 8.00-14.30.

Citește: Pneumologul Iulia Simina despre afectarea copiilor în cazul infectării cu SARS CoV-2
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.