Astrograma României. Ce ne așteaptă în 2021

Știri de Sibiu, 19.01.2021

România va începe o schimbare în 2021, spune astrologul Daniela Simulescu care a realizat pentru dcnews.ro astrograma României în care face face dezvăluiri despre ce rezervă astrele pentru țara noastră.

“Ce-am avut noi pe 21 decembrie 2020? Conjuncția Jupiter-Saturn! Pe 21 decembrie, Parlamentul a intrat în funcțiune și la scurt timp după, noul Guvern. Orice s-ar întâmpla cu aceste instituții, că vor rămâne sau că se vor schimba, oamenii care sunt acum în poziții vor schimba România, vor seta noi trenduri.

Deci, România se va schimba începând cu 2021, pentru că noi avem ascendentul în Vărsător. Vom începe o schimbare, o schimbare de mentalitate, de percepție, de modul în care vrem să facem lucrurile.

Multe dintre alianțele care s-au făcut în România în 2020, vor fi dinamitate. Fie că sunt alianțe politice, fie la nivel de ONG, vor apărea discuții unii împotriva celorlalți. Pentru România, negocierile se vor duce foarte, foarte greu. Vor fi lupte serioase pentru absolut orice decizie (…) Unde nu te aștepți, va apărea o surpriză. Ba un partid, ba un politician, ba un specialist, iar din când în când va apărea o declarație de va pune pe foc toată țara, aproape că ne va face să fim nervoși, supărați, încrâncenați.

În 2021, să nu aveți așteptări de la stat!”, a spus Daniela Simulescu, astrologul dcnews.ro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.