Doi pompieri sibieni aflați în timpul liber, salvatorii unui bărbat lovit de mașină

Știri de Sibiu, 22.01.2021

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, lovit joi seara de o mașină în timp a traversat pe loc nepermis Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu, a fost ajutat în primele minute de la producerea accidentului de doi pompieri sibieni care se aflau în zonă. Potrivit ISU Sibiu, sg.maj. Gheorghiu Raul și sg. maj. Chișbac Mihail, aflați în timpul liber, au intervenit de urgență pentru asistarea victimei, până la sosirea unui echipaj de medical.

”Instinctul i-a determinat pe loc să pătrundă în zona de aglomerație pentru a identifica ceea ce tocmai se întâmplase. Este acel sentiment de curaj și determinare pe care-l poartă orice salvator. (…) Astfel că, în cea mai mare grabă a evaluat cu atenție bărbatul căzut și l-a așezat într-o poziție de siguranță până la sosirea colegilor pe care i-a sprijinit prin transmiterea promptă a informațiilor în dispeceratul ISU Sibiu”, a informat ISU Sibiu pe pagina de Facebook.

Conducerea ISU Sibiu le-a transmis public mulțumiri celor doi pompieri care, prin ”implicare și spiritul lor civic au demonstrat că viața este întotdeauna și în orice circumstanță o prioritate”.

Bărbatul de 50 de ani, lovit de o mașină condusă de un tânăr de 29 de ani, a fost transportat joi seara la spital conștient și stabil.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Bravo lor pompierilor. Indiferent de vinovatie persoana accidentata are dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278.