Președinta CJ Sibiu despre scandalul programării unor angajați la Centrul de Vaccinare de la Județean: Facem o analiză

Știri de Sibiu, 22.01.2021

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, spune că niciun angajat din cadrul administrației județene sibiene nu a fost vaccinat la Centrul de vaccinare de la Spitalul Județean Sibiu, destinat doar cadrelor din linia I, precizând însă că se face ”o analiză alături de instituțiile implicate” pentru a se stabili ”unde s-a produs această eroare” după ce neregula a fost semnalată în mediul online de un reprezentant USR.

Citește și: Cunoscut membru USR, acuzații grave privind vaccinarea la Sibiu: Se face după câte pile și relații ai

”Mi s-a comunicat apariția în spațiul public a unor informații care sugerează că instituția pe care o conduc “sare peste rând” să își vaccineze angajații înaintea altor categorii îndreptățite. Vă asigur că niciun angajat din cadrul Consiliului Județean Sibiu nu a fost vaccinat și nici nu va exista vreo susținere din partea mea pentru eludarea etapelor pe care trebuie să le urmeze orice cetățean pentru vaccinare. Sunt total împotriva unor astfel de practici și vă încurajez oricând să îmi semnalați dacă le constatați. Facem o analiză alături de instituțiile implicate, pentru a vedea exact unde s-a produs această eroare și vom reveni cu informații care să clarifice aceste aspecte, indiferent de natura acestora”, a transmis Daniela Cimpean pe pagina de Facebook.

Președinta CJ Sibiu a preferat să transmită un mesaj pe pagina de Facebook, fără să răspundă detaliat la solicitările transmise de StirideSibiu referior la acest caz.

Tăcere este și la Spitalul Clinic Județean Sibiu, ai cărei reprezentați oficiali, de vineri dimineața nu au reușit să precizeze, daca în cadrul Centrului de Vaccinare al CJSU au fost vaccinați angajați ai CJ Sibiu.

Zeno Popovici, membru USR Sibiu și candidat la alegerile locale din 2020, a acuzat că tot procesul imunizare din Sibiu se face după câte ”relații și pile ai” susținând că angajații Consiliului Județean Sibiu ar fi fost înscriși deja pentru vaccinare la centrul deschis în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, destinate imunizării personalului din linia I.

Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost deschis în 31 decembrie în etapa I de vaccinare, destinată personalului din lini I.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Răspunsuri

  1. […] Președinta CJ Sibiu despre scandalul programării unor angajați la Centrul de Vaccinare de la Jude… […]

  2. […] Citește și: Președinta CJ Sibiu despre scandalul programării unor angajați la Centrul de Vaccinare de la Jude… […]