Ciobotariu: Vrem să câștigăm meciul cu CFR Cluj; Este o raritate ca tatăl să fie antrenor şi fiul adversar

Știri de Sibiu, 24.01.2021

Antrenorul echipei sibiene de fotbal FC Hermannstadt, Liviu Ciobotariu, speră ca formaţia sa să repete jocul din etapa anterioară, cu Academica Clinceni, şi să câştige pe terenul din Mediaș în faţa campioanei CFR Cluj. Partida de luni seara este una specială pentru fotbalul românesc și antrenorul echipei Sibiului pentru că fiul său face parte din lotul adversarilor.

”Ne așteaptă un joc greu. Întâlnim campioana României – CFR Cluj. Este o echipă puternică, solidă pe toate compartimentele, cu jucători experimentați pe plan intern și internațional. Faptul că jucăm acasă nu este neapărat un avantaj pentru noi, fiindcă jucăm la Mediaș, fără suporteri. Mi-aș fi dorit să avem suporterii de partea noastră, dar sper să ne adaptăm condițiilor de joc. Venim acum după un rezultat pozitiv cu Academica Clinceni. Ne dorim foarte mult să repetăm jocul bun din partida anterioară și vrem să câștigăm următorul meci cu CFR Cluj.Avem nevoie de puncte. Vrem să ieșim cât mai rapid din situația grea în care ne aflăm în clasament și să reușim să bucurăm suporterii din Sibiu”,a declarat Ciobotariu înainte de condruntarea cu CFR.

El a preciazt că a găsit un ”grup foarte bun la Sibiu”, însă mai este nevoie de jucător pentru concurență și un lot complet.

”Am găsit un grup foarte bun la FCH, cu jucători de calitate. Îmi doresc concurență pe posturi, iar asta înseamnă că va trebui să mai aducem jucători. Vom încerca să mai aducem fotbaliști, fiindcă vom juca din 3 în 3 zile și vor apărea suspendări, accidentări și vrem să avem concurență pe posturi. Mai trebuie adus un fundaș central, să avem 4 fundași centrali. Ne mai trebuie un fundaș stânga, iar în linia de mijloc mai avem nevoie de un mijlocaș inter, dar și un mijlocaș lateral. Va trebui completat lotul.”, a mai spus Ciobotariu.

Confruntarea dintre FC Hermannstadt și CFR Cluj va fi una inedită pentru fotbalul românesc, dar și pentru antrenourul Sibiului, pentru că fiul său, Denis Ciobotariu, face parte din lotul adversarilor.

”Este o raritate ca în fotbal ca tatăl să fie antrenor şi fiul să fie adversar ca jucător, dar viaţa personală merge înainte, la fel ca şi cea profesională. Trebuie să ne facem datoria!”, a precizat tehnicianul sibienilor.

Parida dintre A.F.C.Hermannstadt și C.F.R.Cluj-Napoca, contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I de fotbal, va avea loc luni, 25 ianuarie, ora 20:30, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Partida se va desfășura fără spectaori.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.