ISU Sibiu: Autocar cu 44 de pasageri distrus de foc pe A1

Știri de Sibiu, 26.01.2021

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc marţi dimineaţa, pe autostrada A1, în județul Sibiu, fără ca nicio persoană să rănită, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Autocarul venea din Franţa și a ars în totalitate în zona km 276 al autostrazii.

“Incendiu autocar pe autostrada A1, km 276, sensul de mers Sebeş – Sibiu, fără victime. În jurul orei 5,00, pompierii militari din cadrul Staţiei Miercurea Sibiului şi Punctului de lucru Sălişte au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe autostrada A1, km 276, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta circa 44 de pasageri. La faţa locului s-au mobilizat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD. Pasagerii s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Incendiul care a distrus tot autocarul a fost cauzat de un scurtcircuit electric.

”A ars autocarul în totalitate iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.A fost salvată remorca acestuia care conținea bagajele pasagerilor”, a mai precizat reperzentantul ISU Sibiu.

Traficul pe A1, în județul Sibiu a fost blocat timp de aproximativ o oră pentru intervenția echipelor de salvare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.