Gravidă rănită pe DN14 după ce căruța în care era a fost implicată într-un accident

Știri de Sibiu, 26.01.2021

O tânără în vârstă de 28 de ani, gravidă în luna a VIII-a, a fost transportată marți seara la spital după ce căruța cu care se deplasa pe DN14 a lovit o mașină în apropiere de localitatea Târnava. Traficul pe DN14 a fost îngreunat, informează Poliția Sibiu.

Femeia a fost preluată de un cehipaj SMURD și dusă la spitalul din Mediaș.

”La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale unei femei, gravidă în luna a VIII-a, care a fost transportată la CPU Mediaș, conștientă și cu o contuzie de genunchi”,pune reprezentantul ISU Sibiu.

Din primele informații furnizate de poliție, se pare că bărbatul care era în caruță cu femeia gravidă nu a mai putut să țină calul sub control și a intrat pe contrasens, unde a fost lovit de o mașină.

”În timp ce se deplasa spre Sibiu, onducatorul atelajului hipo a patruns pe contrasens și a fost acrosat de un autoturism condus regulamentar din sens opus de catre un barbat in varsta de 62 de ani, din jududețul Harghita”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În urma verificărilor, s-a constatat ca atelajul nu era semnalizat iar căruțașul se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.