Mesaje de 8 Martie pentru sibience

Știri de Sibiu, 08.03.2015

Ziua Internaţională a Femeii este ocazie de mulțumire și recunoștință și din partea oamenilor politici sibieni sau a șefilor de instituții care se îndreaptă cu mesaje speciale către reprezentantele sexului frumos din județ.

Spre deosebire de celelalte mesaje transmise, cel plecat de la primarul Sibiului este însoțit anul acesta de o fotografie realizată special de Astrid Fodor lângă un aranjament floral.

Ovidiu-Ioan Sitterli- prefect Sibiu: ”8 Martie este o sărbătoare a frumuseţii, a iubirii, a vieţii. Este ziua dedicată tuturor femeilor, alături de care redescoperim, în fiecare zi, bucuria de a trăi. Este ziua mamelor, cărora le datorăm tot ceea ce suntem astăzi. Ele ne-au dat viaţă şi ne-au învăţat, prin dragostea lor, să iubim.Tuturor femeilor din judeţul Sibiu le doresc să aibă parte de un an minunat, în care cele mai frumoase şi ambiţioase visuri să se împlinească. De asemenea, le urez multă sănătate şi numai bucurii alături de familie şi cei dragi!LA MULŢI ANI, stimate doamne şi domnişoare!”

Ioan Cindrea-președintele Consiliului Județean Sibiu:”Potrivit tradiţiei, începutul de martie este dedicat doamnelor şi domnişoarelor, celor care ne sunt alături în toate momentele vieții. Este un omagiu simbolic pe care noi, bărbații, îl aducem la început de primăvară tuturor mamelor, surorilor, soțiilor, fiicelor, prietenelor și colegelor.
Permiteți-mi ca în numele meu și al Consiliului Județean Sibiu să transmit urările mele de bine şi multă sănătate, bucurii și împliniri tuturor doamnelor şi domnişoarelor! O primăvară senină şi un an bun! La mulțiani, stimate doamne și domnișoare!”

Astrid Fodor- primar Sibiu: ”Primim în fiecare an cu bucurie această zi, nu pentru a dedica cuvinte mari, ci pentru a sărbători prin gesturi mici doamnele. Ritmul vieţii este alert astăzi pentru fiecare dintre noi, dar mama sau soţia este cea care după orele de muncă, găseşte timpul şi energia să îşi îngrijească familia, să se joace sau să citească copiilor, să îi mângâie sau să îi dojenească cum numai mamele ştiu să o facă, să ofere un zâmbet sau un sfat. E o zi dedicată acestor fiinţe atât de complexe pentru care ziua pare că nu are doar 24 de ore şi în care feminitatea şi puterea îşi găsesc deopotrivă loc. Urez “La mulţi ani!” tuturor sibiencelor, sănătate şi numai bucurii!

Constantin Sofrone– președinte Partidul Conservator Sibiu: ”Vă urăm o primăvară cât mai frumoasă, cu soare şi multă fericire.Să aveţi mereu parte de dragostea, susţinerea şi înţelegerea celor dragi.La mulţi ani!”

Cosmin Balcu- inspector șef ISU Sibiu: ” În semn de înaltă preţuire pentru toate lucrurile frumoase care le reprezintă femeia în viaţa noastră,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară senină, presărată de flori! Vă adresăm gândurile noastre frumoase şi vă dorim să păstraţi şi să împărtăşiţi celor din jur vitalitatea, puterea şi frumuseţea dumneavoastră! LA MULŢI ANI!”
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.