Iohannis împarte stele de general înainte de bilanțul SRI

Știri de Sibiu, 23.03.2015

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 23 martie, mai multe decrete de înălțare în grad ce vizează mai mulți colonei ai Serviciului Român de Informații (SRI).

foto:stiripesurse.ro

foto:stiripesurse.ro

Înainte de-a paricipa la bilanțul anual al SRI, președintele a semnat următoarele decrete, potrivit stiripesurse.ro.
• Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel ANGHEL Daniel din Serviciul Român de Informații;
• Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel CIOCÎRLAN Adrian din Serviciul Român de Informații;
• Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea domnului colonel VATRĂ Ștefan din Serviciul Român de Informații.

Numele colonelului Ştefan Vatră, şeful Diviziunii Filaj-Investigaţii, apare în mai multe informări publice potrivit cărora  face parte din cercul de apropiați ai generalului Florian Coldea, prim adjunct  al directorului SRI.

Președintele Klaus Iohannis va participa marți la prezentarea raportului privind activitatea Serviciului Român de Informații pe anul 2014, anunță Administrația Prezidențială. SRI are  din luna martie un nou director, Eduard Hellvig, propus de președintele Klaus Iohannis în urma demisiei fostului  director, George Maior.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.