Ambulanțe solicitate pentru salvarea unor tineri înjunghiați și bătuți crunt de ciobani

Știri de Sibiu, 03.05.2015

Trei echipaje medicale de la SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu au intervenit duminică dimineața pentru salvarea unui grup de tineri, dintre care și un minor, atacați de ciobani în satul Coves din județul Sibiu. Victimele au suferit multiple răni și lovituri de cuțit iar agresorii sunt în libertate.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 15 și 2o de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce căruța în care se aflau a fost oprită în sat, în jurul orelor 03.00 dimineața,  de doi ciobani care se îndreptau spre stână, beți fiind.

Surse din cadrul IPJ Sibiu spun că agresorii ar fi presupus că tinerii merg la furat, motiv pentru care i-au luat la bătaie, unul dintre ciobani folosindu-se în timpul altercației și un cuțit. Până când polițiștii de la Ordine Publică au ajuns în zonă, cei patru tineri, toți localnici,  au fost bătuți crunt de ciobani.

Pentru salvarea victimelor care au primit numeroase lovituri de cuțit, la fața locului au fost solicitate mai multe ambulanțe.

”In jurul orelor 03.00, echipaje ale SMURD și SAJ au fost solicitate să intervină pentru salvarea a patru persoane de sex masculin care au suferit multiple răni în urma unor agresiuni”, informează ISU Sibiu.

Un tanar de 18 ani a suferit o plagă parietală, minorul de 15 ani a fost înjunghiat în zona umărului, un altul de 18 ani a fost lovit cu cuțitul în mana, iar cel mai grav a fost un tânăr de 20 de ani care a fost găsit inconștient.

Băiatul găsit inconștient a fost transportat la spitalul din Sibiu, iar ceilalți trei tineri au fost duși la Spitalul din Agnita.

In ciuda scandalului provocat, cei doi agresori, ciobani din zonă, sunt cercetați în stare de libertate.

”Cei doi au fost identificați și urmează să se efectueze cercetările”, au precizat pentru stiridesibiu.ro oficiali ai IPJ Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citește și: Ambulanțe solicitate pentru salvarea unor tineri înjunghiați și bătuți crunt de ciobani […]