Consiliul Județean a alocat 615.000 lei pentru subunitatea ISU de la Avrig

Știri de Sibiu, 31.07.2015

Consiliul Județean Sibiu a finanţat cu 615.000 lei noua subunitatea ISU de la Avrig  a Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care se deschide vineri, 31 iulie.

“Gestionarea situațiilor de urgență cu maximă operativitate și cu profesionalism este o preocupare a Consiliului Județean Sibiu și doresc ca cetățenii din județul Sibiu să fie informați în permanență despre destinația banilor din bugetul Consiliului Județean Sibiu. Este dreptul lor să cunoască spre ce îndreaptă Consiliul Județean Sibiu fondurile pe care le are la dispoziție, si este datoria noastră să fim mereu în slujba cetățenilor și să urmărim prin toate acțiunile și investițiile pe care le facem spre binele și bunăstarea semenilor noști. Consider că noua unitate ISU din Avrig va avea un rol foarte important pentru asigurarea serviciilor de intervenție rapidă în sudul și estul județului Sibiu și va contribui la salvarea de vieți omenești și de bunuri”, a declarat Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu.

Suma alocată din bugetul județean pentru construcția punctului din Avrig al ISU Sibiu se ridică la 615.000 lei, bani îndreptați spre Primăria orașului Avrig în trei tranșe: 195.000 lei în anul 2010, 200.000 lei în anul 2013 și 220.000 lei în anul 2014.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.