CAMPANIE: „Ajută-mă să îmi fac ghiozdanul!”

Știri de Sibiu, 24.08.2015

Asociației Job în Sibiu lansează o campanie de ajutorare a copiilor săraci din comuna Slimnic pentru care intenţionează să pregătească 30 de ghiozdane noi , cu rechizitele necesare. Campania  „Ajută-mă să îmi fac ghiozdanul!”  este deschisă până în data d10 septembrie.

“Ne-am propus să ajutăm un număr de 30 de copii cu câte un ghiozdan complet echipat – astfel încât să fie pregătiți pentru începerea școlii. Fiecare ghiozdan echipat valorează 50 de lei”, precizează iniţiatorii.

Cei interesaţi pot ajuta un copil din categorii defavorizate să-și facă ghiozdanul donând 50 de lei în contul Asociației Job în Sibiu IBAN: RO10INGB0000999905191007, SUCURSALA: ING Office Ramada Sibiu, CIF:
34821043 cu mențiunea „Ajută-mă să îmi fac ghiozdanul”.

Donațiile se primesc până în data de 10 septembrie inclusiv.

De asemenea se pot dona rechizite școlare în incinta magazinului  Sonyc  Copy Center, de pe strada Rusciorului, nr. 3, bl. 69, sc. C, Sibiu  unde este amplasată o urnă special pentru aceasta campanie.

Campania beneficiază de spriinul sponsorilor, care oferă prin tragere la sorți trei premii surpriză celor care au ajutat la achiziționarea unui ghiozdan complet echipat. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 12 septembrie pe pagina www.jobinsibiu.ro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.