Cubanezii, interesaţi de fabrica de medicamente Polisano

Știri de Sibiu, 10.11.2015

Ambasador al Republicii Cuba la Bucureşti, Nieves Iliana Hernandez Portales, s-a arătat interesat de afacerile în domeniul farmaceutic dezvoltate în judeţul Sibiu. Aflat în vizită în judeţul Sibiu, diplomatul s-a întâlnit cu reprezentanţii Spitalul European ‪‎Polisano‬ și cei ai fabricii de medicamente Polisano Pharmaceuticals, firme controlate de familia Vonica.

primarie sibiupolisanoAmbasador al Republicii Cuba a fost însoţit pe durata vizitei la Polisano de preşedintele Camerei de Comerţ Sibiu, Gheorghe Aldea .

Nieves Iliana Hernandez Portales a făcut o vizită, luni,  şi la Primăria Sibiu, unde a avut o întrevedere cu primarul interimar Astrid Fodor.

“Înaltul oficial s-a arătat impresionat de calitatea și numărul de evenimente culturale care au loc în oraș și dorința sa ca reprezentanți ai Cubei să participe la mai multe evenimente. O altă temă a fost colaborarea în domeniul farmaceutic între Sibiu și Cuba, primarul interimar Astrid Fodor subliniind faptul că în Sibiu are sediul o firmă de farmaceutice foarte bine cotată. În cadrul întâlnirii s-au discutat și teme legate de sistemul educațional și o posibilă colaborare și în acest domeniu”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Sibiu.

Prezenta diplomatului cubanez la Sibiu este prilejuită de Săptămâna Filmului Latino- American, eveniment organizat în perioada 09 – 15 noiembrie de Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.