Căutat de Poliţie: Sună la 112 dacă îl vezi!

Știri de Sibiu, 23.03.2016

Un sibian în vârstă de 39 de ani (FOTO) este căutat de poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale Sibiu după ce familia acestuia a reclamant dispariţia.

Potrivit IPJ Sibiu, Marius Codreanu Marius a plecat din Sibiu  în data de 18 martie, cu intenția de a ajunge în localitatea Odobești, județul Vrancea, unde urma să întâlnească o femeie.

server52.romania-webhosting.comDe la data plecării însă, bărbatul nu a revenit acasă iar familia nu a reuşit să-l contacteze, motiv pentru care a alertat Poliţia.

“Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, informează IPJ Sibiu.

Semnalmente: 1,75 cm înălțime, 60 kg greutate, constituție slabă, ochi căprui, brunet, tuns scurt, față ovală și frunte lată. Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care le purta la data plecării de acasă sau dacă prezintă semne particulare. Potrivit anchetatorilor, sibianul este cunoscut ca având afecţiuni psihice.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.