Paul Porr(FDGR): Nu are rost să plătim un sondaj (VIDEO)

Știri de Sibiu, 19.04.2016

Preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), Paul Porr, este de părere că realizarea unui sondaj de opinie înaintea campaniei electorale este inutilă pentru Forum, având în vedere faptul că reprezentanţii comunităţii germane “stau bine” în ochii electoratului, potrivit analizelor sociologice realizate de alte formaţiuni politice din judeţ.

“Nu am făcut niciun sondaj. Eu zic că nici nu are rost să plătim un sondaj. Au făcut sondaje liberalii, au facut şi alţii…nicidecum influenţate de noi (…) şi noi am ieşit bine. Şi la nivel de judeţ, şi la nivel de oraş”, a declarat Paul Porr.

Potrivit lui Porr, candidatul FDGR pentru şefia Consiliului Judeţean Sibiu,  anul acesta Forumul ţinteşte la alegerile locale din iunie să obţină din nou majoritatea în Consiliul Local Sibiu şi postul de primar, iar la Consiliul Judeţean are ca targhet cel puţin 9 posturi de consilieri şi preluarea conducerii.

În privinţa şanselor pe care le are Astrid Fodor, candidatul FDGR la Primăria Sibiu, Porr recunoaşte că poziţia de primar interimar o avantajează şi este încrezător în şansele de reuşită invocând ideea că sibienii îşi doresc să se continue proiectele începute.

“Nu văd pe altcineva mai competent în problemele administraţiei”, a  mai spus Porr.

În privinţa unei posibile alinanţe post electorale pentru formarea majorităţii în CJ Sibiu, preşedintele FDGR a precizat că “probabil se va face cu PNL-ul”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.