Alegeri 2016: FDGR, prima formaţiune care şi-a depus candidaturile (UPDATE)

Știri de Sibiu, 21.04.2016

Reprezentanţii Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) sunt primii care şi-au înregistrat candidaturile în judeţul Sibiu pentru alegerile locale din luna iunie.

Lista FDGR cu propunerile pentru Consiliul Judetean Sibiu a fost depusă joi, 21 aprilie, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Sibiu, ]n vederea validarii, au precizat pentru stiridesibiu.ro surse oficiale.

Potrivit legii, ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 5 iunie este data de 26 aprilie.

UPDATE1: Primul la Primaria Sibiu, un independent

In acelasi timp, Biroul Electoral de Circumscriptie Nr.1  Sibiu a înregistra deja prima cerere din partea unui candidat independent.

“În data de 19.04.2016 a fost depusa candidatura d-nei Matei Ana Alexandrina – candidat independent la funcția de primar al Municipiului Sibiu. B.E.C.M Sibiu va adopta o hotarare de admitere sau respingere a acestei candidaturi, în cursul zilei de astazi”, precizează oficialii B.E.C.M Sibiu.

Pana joi la ora 14.00 nu s-a mai depus alte candidaturi la B.E.C.M Sibiu.

UPDATE2: Astrid Fodor şi-a înregistrat candidatura

FDGR a înregistrat joi şi candidatura primarului interimar al Sibiului, Astrid Fodor, care s-a înscris în cursa pentru un nou mandat la Primăria Sibiu.

“Listele pentru CJ Sibiu cuprind 42 de propuneri si au fost depuse la BEJ iar  la Biroul Electoral de Circumscripţie Nr.1  Sibiu s-a înregistrat, ulterior, şi cererea pentru Primăria Sibiu, urmând ca listele pentru Consiliul Local Sibiu să fie depuse in urmatoarea perioada”, a precizat pentru stiridesibiu.ro  Hannelore Baier, purtătorul de cuvânt al FDGR.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.