Parchetul analizează imaginile atacului de la Aeroportul Sibiu şi schimbă încadrarea! (UPDATE)

Știri de Sibiu, 05.05.2016

Momentul agresării femeii care a aterizat miercuri pe Aeroportul Internaţional Sibiu a fost surprins de camerele interne de supraveghere video, acestea fiind  predate anchetatorilor. Sibianca în vârstă de 46 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori în zona pieptului de fostul soţ care a aşteptat-o pe AIS,la sosirea din Germania.

Citeste şi: Femeie înjunghiată în parcarea Aeroportului Sibiu (UPDATE 3)

“Incidentul a avut loc în faţa vechiului terminal iar imaginile surprinse au fost predate Parchetului Sibiu”, au precizat pentru stiridesibiu.ro surse oficiale din cadrul Aeroportului Internaţional Sibiu.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu iar agresorul a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore pentru vatamare corporală.

Citeste si: Agresorul de la Aeroportul Sibiu, retinut pentru vătămare corporală (UPDATE)

Femeia de 46 de ani a fost internata  cu mai multe plăgi înjunghiate şi pneumotorax, fiind operată de urgenţă la Sibiu.
UPDATE: Procurorii schimbă încadrarea şi cer arestarea pentru 30 de zile

De la varamare corporală, procurorii cer aresatrea pentru infractiunea de tentativă de omor.

Dosarul a fost înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu unde s-au efectuat cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală prev. de art. 194, alin. 1, lit. e Cod pen.

“Urmare a concluziilor reţinute în fişa de constatări preliminare, ˝persoana vătămată a suferit leziuni traumatice ce au putut fi produse prin loviri repetate cu un corp tăietor-înţepător,ce necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale, şi în urma cărora viaţa acesteia a fost pusă în primejdie˝, s-a dispus schimbarea încadrării juridice în tentativa la infracţiunea de omor calificat prev. de art. 32 alin. 1 Cod pen. rap. la art. 189 alin. 1 lit. a Cod pen. şi declinarea competenţei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Parcherul mai precizeayă că, în urma finalizării audierii autorului faptei şi a martorilor, se va solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a inculpatului C.R.T. pe o perioadă de 30 zile.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. […] Citeste si: Parchetul analizează imaginile atacului de la Aeroportul Sibiu şi schimbă încadrarea! (UPDATE) […]