FODOR la final de mandat: Încrederea cetăţenilor în Primărie este un fapt foarte rar întâlnit (VIDEO)

Știri de Sibiu, 27.05.2016

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, i-a felicitat joi, în cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Local (CL) Sibiu, pe cei 23 de aleşi locali pentru activitatea depusă, mentionând că şi lor se datorează încrederea crescută a oamenilor în Primărie. Edilul sibian a invocat un sondaj de opinie potrivit căruia sibienii au cea mai mare încredere în Primărie, fapt catalogat de Fodor ca fiind “foarte rar întâlnit”.

“Am avut ocazia să citesc un sondaj facut de un partid puternic din România şi de un institut de cercetare cu nume foarte bun. La intrebarea: “În ce institutii au sibienii mai multa încredre?”, am fost plăcut surprinsă să constat că răspunsul era “Primăria Sibiu”. Faptul că o primărie este pe locul I în încrederea cetăţenilor este un fapt foarte rar întâlnit. Am putea încerca şi în alte oraşe, sa vedem unde ajunge Primăria să conducă în topul instituţiilor în care cetăţeanul are încredere”, a declarat Astrid Fodor.

Primarul interimar al Sibiului mai spune că stilul administraţiei sibiene a fost “imprimat” încă de pe vremea lui Klaus Iohannis, de la care a preluat mandatul în anul 2014.

În opinia primarului interimar, activitatea celor  23 de consilieri locali aleşi în urmă cu patru ani a fost una eficientă pentru că au susţinut proiectele de dezvoltare, în Sibiu “nefiind niciodata blocate proiecte din cauza CL”.

La final de mandat, Astrid Fodor i-a menţionat şi pe angajaţii Primăriei care lucrează pe salarii de mizerie, la proiecte extrem de dificile şi cu responsabilitate uriaşă.

Fodor conduce Sibiul din funcţia de primar interimar din decembrie 2014, cand președintele  Klaus Iohannis a demisionat din funcția de primar al orașului, urmare a câștigării alegerilor prezidențiale.

Fodor nu a făcut o precizare exactă la sondajul de opinie  invocat  în alocuţiunea susţinută în ultima şedinţă a CJ Sibiu şi nici nu a lansat vreun reproş la adresa administratiei.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.