Efectele fuziunii dintre PMP şi UNPR la Sibiu

Știri de Sibiu, 15.07.2016

Peste 40 de consilieri locali, dintre care trei au reusit să ocupe posturi de viceprimari, este zestrea PMP Sibiu la nivelul întregului judeţ, în urma fuziunii prin absorbție a PMP cu UNPR.

“Odată implinit procesul de absorbție, PMP va avea 48 de consilieri locali atât in comune cât si in orașe si municipii – 34 consilieri  de la PMP si 14 de la UNPR,  3 viceprimari- 2  viceprimari de la PMP, dintre care unul este viceprimarul  orasuluiOcna Sibiului, si 1 viceprimar de la UNPR”, anunţă PMP Sibiu.

Diana Popa , presedintele PMP Sibiu, este de părere că noul partid va avea “un cuvant de spus in administrațiile locale si o sustinere mai mare pentru împlinirea proiectelor asumate”, in urma absorţiei.

Întrucât PMP va constitui grup parlamentar, la alegerile din toamna  PMP anunţă că va avea reprezentanți in toate secțiile de votare. La alegerile locale din iunie, in judetul Sibiu au fost declarate nule 10868 voturi din cele 169286 voturi exprimate.

PMP Sibiu a obtinut un numar de 7823 de voturi pentru Consiliul Judetean Sibiu şi a pierdut sansa unui loc in administraţia judeţeană la o diferenţă de de 110.

Preşedintele PMP Sibiu este de părere că partidul condus de Traian Băsescu a devenit al treilea din ţară ca importanţă politică, în urma fuziunii popularilor cu Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.