Astra, gazda unicului Târg de Carte şi Revistă Religioasă

Știri de Sibiu, 31.10.2016

Peste 30 de dintre cele mai recente apariţii editoriale din sfera cărţilor cu tematică religioasă vor fi lansate la Sibiu ]n luna noiembrie,  în prezența autorilor invitați la cea de-a XVI-a ediţie a Târgului Naţional de Carte şi Revistă Religioasă.

În perioada 3-6 noiembrie, 22 de edituri din întreaga țară își vor expune cărțile în corpul B al Bibliotecii Județene ASTRA din Sibiu, în cadrul unuicului eveniment din țară dedicat cărții cu tematică religioasă.

”Scopul manifestării este de a facilita tinerilor şi publicului redescoperirea spiritualităţii
creştine şi a tradiţiilor româneşti, prin intermediul cărţii duhovniceşti, ziditoare de suflet.
Deschiderea oficială a Târgului va avea loc joi, 3 noiembrie 2016, la ora 13,00, în prezenţa Înaltpreasfinţitului Dr. Laurenţiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, a oficialităţilor sibiene şi a altor personalităţi şi invitaţi de seamă”, anunță organizatorii.

Totodată, la Astra vor avea loc trei conferințe și dezbateri pe diverse teme culturale, două concerte de muzică religioasă și două expoziții tematice. În fiecare seară va avea loc o tombolă cu premii oferite vizitatorilor de către organizatori și editurile participante.

Programul general de vizitare al standurilor este zilnic între orele 10-20, intrarea fiind
liberă.
Târgul, este organizat de Asociaţia Scriptus Sibiu, cu sprijinul Mitropoliei Ardealului și al
Bibliotecii Judeţene “Astra“ fiind cofinanțat de Consiliul Judeţean Sibiu, Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.