Simona Popa: PMP Sibiu are candidați noi, o alternativă la partidele compromise (VIDEO)

Știri de Sibiu, 31.10.2016

Oameni noi în politică, care provin din mediul privat, este alternativa cu care vine Partidul Mişcarea Populară (PMP) Sibiu la partidele ”compromise, care aduc pe scena politică aceleași fețe prăfuite”, potrivit președintei PMP Sibiu, Simona Popa.

Lista cu candidații propuși de PMP Sibiu pentru alegerile parlamentare din decembrie a fost validată de Biroul Electroal Județean, popularii sibieni țintind trei posturi în Parlament, respectiv  doua mandate deputat și unul de senator.

Cap de listă la Camera Deputatilor este Simona Popa, avocat de profesie, iar la Senat lista este deschisă de Ion Popica, silvicultor.

”Reprezentăm o listă de candidați noi în politică, de oameni care nu sunt integrați în sistemul actual. Sunt oameni care lucrează în prezent în micile lor firme, au de-a face cu sistemul așa cum are fiecare om de rând. Din acest motiv, consider că suntem o alternativă la tot ceea ce înseamnă clasă politică actuală. Suntem o alternativă la partidele mari, partidele compromise , care aduc pe scena politică aceleași fețe prăfuite”, a declarat, luni, în conferință de presă Simona Popa,  presedinta PMP Sibiu.

Simona Popa spune că, odată ajunsă în Parlament, va milita pentru eficientizarea sistemului medical și pentru urgentarea constructiei autostrazii Sibiu-Pitești.

Ion Popica vrea o Românie în care viața oamenilor sa nu mai fie impovarata de birocratie. In calitate de silvicultor, el va milita pentru proiectul de lege lansat de PMP, potrivit caruia taierile de paduri din România ar trebui stopate pentru urmatorii 10 ani.

Ingrid Hohr , candidată pentru Camera Deputatilor, vrea o legea a educatiei stabilă și militeaza pentru implicarea autoritatilor locale in eficientizarea sistemului ”Scoala dupa Scoala”.

Lista candicati Camera Deputatilor:
1. Simona Popa
2. Ingrid Hohr
3. Alexandru Paraschiv

Lista candicati Senat:

1. Ion Popica
2. Dan Niculescu
3. Ioan Cristea
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.