TdC: Peste 1.500 de joburi oferite sibienilor de 40 de companii

Știri de Sibiu, 31.10.2016

Târgul de Cariere aduce la Sibiu, timp de două zile, 40 de mari companii care vin cu o ofertă de peste 1.500 de locuri de muncă. La fel ca și în edițiile precedente, angajatorii caută la Sibiu vorbitori de limba germană, dar vor fi oferte și pentru cei care vor să muncească în străinătate.

Târgul de Cariere (TdC), cel mai important eveniment de recrutare, vine la Sibiu miercuri și joi, la Hotel Ramada.

”Ediția din această toamnă vine cu o noutate: organizăm competiții contra-cronometru de traducere, în colaborare cu partenerii noștri de la Sykes. Astfel, îi provocăm pe candidați să intre în competiția Speed Translation Challenge și să demonstreze cât de buni și de rapizi sunt la tradus. Pot participa cei care știu italiană sau germană”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

La Speed Translation Challenge sunt puse la bătaie premii pentru cei mai buni candidați: 2 telefoane Huawei P9 și 2 bilete la Electric Castle.
Înscrierile se fac în cadrul târgului, iar fiecare candidat are la dispoziție maxim 5 minute pentru a-și demonstra priceperea în fața recrutorilor.

Arvato Bertelsmann caută peste 50 de vorbitori de germană, finlandeză, suedeză, daneză și norvegiană, BMT Group recrutează în diverse arii ale ingineriei mecanice, Lidl vrea să angajeze noi colegi ambițioși atât pentru magazine, cât și pentru echipele din depozite și sediul central.

„PPRO România dorește să-și mărească echipa de specialiști în Sibiu, oferind oportunități profesionale pentru specialiști relații publice interesați să lucreze part-time, tehnicieni în domeniul e-payment și analiști financiari cu experiență”, au precizat reprezentanții companiei PPRO România.

Recrutări importante fac și companiile Accenture, BearingPoint, Bertrandt, Conectys, HORNBACH, Siemens, Star Transmission & Star Assembly, Stefanini, Sykes.

În plus, participă la Târgul de Cariere de la Sibiu AIESEC, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, Auchan, CEPROCS, CGS România, CRH, Donuterie, H&H Consulting, Harting România SCS, ifm electronic, JOB TRUST, KeepCalling, KFC, Kromberg & Schubert, KUKA Systems, Marquardt Schaltsysteme, McDonald’s, MHS Truck & Bus, NTN-SNR Rulmenți, Penny Market, Pirelli, Profi, Universitatea Lucian Blaga Sibiu, VEO Worldwide Services, Visma Services România.

Există și oportunități de joburi în Grecia, în domeniul hotelier, pentru bucătari, chelneri, cameriste, în total peste 3.500 de joburi.

Târgul de Cariere are loc miercuri și joi, 2 și 3 noiembrie, la Hotel Ramada sin Sibiu. În prima zi programul este de la 10:00 la 19:00, iar în cea de-a doua, de la 10:00 la 16:00. Intrarea este liberă. Detalii găsiți pe http://www.targuldecariere.ro/sibiu/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.