Microbuz cu pasageri implicat în accident pe DN14 (UPDATE)

Știri de Sibiu, 30.11.2016

Mai multe ambulanțe SMURD au intervenit miercuri dimineața pe DN14, în județul Sibiu, la un accident produs între Sibiu și Mediaș în care a fost implicat un microbuz cu pasageri.

Accidentul s-a produs în localitatea Slimnic pe fondul vitezei excesive  iar microbuzul în care  se aflau cinci persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, unde s-a izbit de zidul unei case, spun oficialii IPJ Sibiu.

Imediat după accident, ISU Sibiu a intervenit în zonă cu mai multe echipaje medicale, insă pasagerii implicați în accident au refuzat transportul la spital.

”S-a intervenit cu o ambulanță pentru multiple victime, o mașină de descarcerare și o amulanță SMURD, insă persoanele implicate în accident au refuzat transportul la spital”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.
UPDATE: Microbuzul în care se aflau cele cinci persoane și care tracta o platformă este înmatriculat în Covasna și circula dinspre Mediaș spre Sibiu.

Din constatările polițiștilor de la Rutieră, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic.

”Șoferul, un bărbat în vârstă de 33 de ani din Ocna Mureș, nu a adaptat viteza în curbă, remorca tractată a intrat în balans și a pierdut controlul volanului. Microbuzul a ieșit înafara părții carosabile și a intrat in zidul unui imobil”, a precizat pentru stiridesibiu.ro Elena Welter.

Revenim cu detalii
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.