Noul hotel de gheață de la Bâlea, cu Harry Potter și Dracula

Știri de Sibiu, 30.11.2016

Noua tematică a hotelului de  gheață de la Bâlea Lac, Munții Făgăraș, va fi amenajat anul acesta după o nouă tematică- “Cinema on ice”, urmând să aducă în vârf de munte camere inspirate din filme precum Harry Potter sau Dracula.

Oferta vine în completarea celor lansate incă din anul 2005, cand s-a ridicat la peste 2000 de metri altitudine primul Hotel de Gheaţă din România și Sud-Estul Europei.

“Proiectul de Marketing TuristicHotel of Ice – Bâlea Lac îşi propune ca principal scop promovarea potenţialului turistic din Masivul Făgăraş, crearea şi dezvoltarea unui brand turistic puternic pentru Bâlea Lac”, spune Lidia Bădilă, purtător de cuvânt Hotel of Ice.

Astfel, Hotelul de gheață de la Bâlea Lac revine în 2016 cu o ofertă inedita: ”La 2000 de metri altitudine, filmele care au facut istorie vor prin de din nou viață… în gheață!”.

Constructia de gheață din Munții Făgăraș cuprimde 14 camere duble cu pat matrimonial iar lângă hotel, pentru cei care doresc mai multă intimitate, vor fi construitetrei igloo-uri.

”Decorul celor 14 dormitoare este în întregime din gheaţă şi, în fiecare cameră, turiştii vor găsi personajele preferate din filme celebre”, anuță inițiatorii proiectului.

Se vor amenaja camere inspirate de peliculele: Star Wars, The Hobbit, Ice Age, The Passion Of The Christ, Mihai Viteazul, Toatepânzelesus, Rocky III, Gladiator, King Kong, Titanic, Jaws, Harry Potter şi Dracula.

Langa hotel se vor construi și trei igloo-uri cu ştrumfi, dinozauri și animalele junglei.  De asemenea, o atentie deosebită va fi acordata Ice Bar-ului, unde se oferă o gamă largă de băuturi calde sau reci.

”Le servim în pahare cioplite din gheaţă” este invitatia tentanta lansata turistilor.

Asa cu ii sta bile unui hotel, turistii vor fi rasfatati si de o bucatarie specială. Cina va fi servită pe o masă construită din gheaţă, cu meniu special, aranjat parţial pe farfurii de gheaţă.

O noapte într-o cameră dublă este şi anul acesta 440 lei, iar o noapte într-o cameră de tip igloo costă 660 lei.
Copiii între 6 şi 15 ani beneficiază de o reducere de 50%, iar copiii sub 6 ani au gratuitate.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.