Tentativa de sinucidere în Arestul IPJ Sibiu. Un tânăr a încercat să se spânzure! (UPDATE2)

Știri de Sibiu, 30.11.2016

Tentativă de sinucidere in Arestul Inspectoratului de Poliție al Judetului Sibiu. Un medieșean retinut pentru talharie a incercat să se sinucidă, miercuri, in timp ce se afla în arestul din Sibiu.

Barbatul de 25 de ani a fost dus de urgență din Arestul IPJ Sibiu la Spitalul Județean, au precizat surse de incredere pentru stiridesibiu.ro.
Tânărul care a incercat sa isi pună capăt zilelor in timp ce se afla in detentie a fost reținut sub acuzatia de talharie, fiind principalul suspect în cazul a trei infractiuni comise cu violență la Mediaș.

UPDATE: A încercat să se spanzure

Medieșeanul a incercat să se spânzure miercuri dimineața în timp ce se afla în detenție, potrivit diagnosticului pus de medicii sibieni.

”Pacientul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu și a fost diagnosticat cu tentativă de sinucidere prin spânzurare. După investigații s-a constatat că nu a necesitat internare”, a declarat pentru stiridesibiu.ro purtătorul de cuvant al SCJ Sibiu, Decebal Toderiță.

In urma asistentei primită la UPU Sibiu, victima a fost dusă înapoi în arest.

UPDATE 2: Anchetă la IPJ in urma incidentului

IPJ Sibiu a confirmat evenimentul doar după publicarea informației.

Gestul disperat a venit la o zi după ce instanța a dispus masura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru infracțiunile comise. Potrivit precizărilor făcute de oficialii IPJ Sibiu, detinutul a fost vazut de restul persoanelor aflate în arest în timp ce încerca să se spânzure în baie, susținând că viața ”nu i-a fost pusă în pericol”.

”Incidentul a avut loc în jurul orelor 6.00. Persoana în cauză nu și-a pus viața în primejdie întrucât poliâiștii au fost alertați de restul deținuților. Conducerea IPJ Sibiu a dispus verificari interne pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul”, a precizat pentru stiridesibiu.ro Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Se pare ca tanarul ar fi încercat sa se spanzure de teava din baie, cu ajutorul unui cerceaf.

Incidentele de acest gen nu sunt izolate la Sibiu. În septembrie 2015  un austriac acuzat de violarea a două fetiţe s-a spânzurat în celulă. Bărbarul a fost găsit în pat, dimineaţa,  cu un prosop în jurul gâtului.

Citeste si: SINUCIDERE în Arestul Poliţiei Sibiu! Victima, un austriac acuzat de violarea a două fetiţe!

Tot in 2015, un tanar de doar 17 ani a reusit să fugă din Centrul de Arest Preventiv după ce  a scos o bară de la geamul arestului și a evadat în curtea interioară a IPJ Sibiu.

Citeste si: Evadatul de la Sibiu a fost prins
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.