CSU Sibiu speră într-o ”eventuală” victorie cu Oradea

Știri de Sibiu, 29.12.2016

Oficialii echipei CSU Sibiu speră într-o victorie în deplasare, la Oradea, și spun că studenții sibieni  ”vor face absolut orice le stă în putinţă” pentru un rezultat favorabil cu CSM Oradea, ecampioana României.

”Suntem pregătiți și încercăm să facem un meci mai bun decât cel de dinaintea Crăciunului, un meci care să ne apropie mai mult de calificarea matematică în primele 6. Din păcate, şi orădenii au avut o pauză, mai mare decât de obicei, astfel că îi vom prinde mai odihniţi decât celelalte echipe. Ştim că au o echipă extraordinar de  bună, au rezultate extraordinar de bune în Champions League, dar sperăm să reuşim să le dăm o replică foarte bună şi să venim, eventual, cu o victorie de acolo. Sunt convins că băieţii vor face absolut orice le stă în putinţă”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Lotul Sibiului a plecat deja spre Oradea, unde joacă, vineri, cu CSM Oradea, meciul  din etapa a XIV-a a Campionatului Naâional. Partida de vineri începe de la orele 20:00, partida fiind transmisă LIVE de DigiSport 1.

În meciul tur Sibiul a obținut o victorie surpriză, scor 74-70.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.