Turcan: Vrem ca noul Guvern să respecte angajamentele externe ale României

Știri de Sibiu, 30.12.2016

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, spune că așteaptă ”cu maxim interes lista guvernului” și își exprimă speranța că, urmare a desemnării lui Sorin Grindeanu pentru funcția de premier, noul executiv va respecta ”angajamentele externe ale României”

”Prin lista guvernului vom vedea autonomia și buna credință a prim-ministrului desemnat. Așteptăm cu maxim interes lista guvernului, sperăm să avem ca miniștri oameni cu o activitate cunoscută și feriți de suspiciuni.
Principala responsabilitate a PSD este să vină cu o echipă care să guverneze în interes public și nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea”, spune Raluca Turcan pe Facebook.

În opinia sa, ”România are nevoie de un guvern competent, european, cu viziune și ferit de orice fel de vulnerabilități. De asemenea, vrem ca noul guvern să respecte angajamentele externe ale României și să consolideze cooperarea cu partenerii și aliații”.

În contextul desemnării noului premier, liderul liberalilor atrage atenția că ”PSD și-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare” și avertizează că la viitorele dezbateri din Parlament vor ” arăta din nou frauda de încredere făcută de acest partid la alegerile din 11 Decembrie”.

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind desemnarea lui Sorin Grindeanu în funcția de premier.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.