Autorii omorului din Bazna, ARESTAȚI

Știri de Sibiu, 31.12.2016

Cei doi tineri din Bazna acuzați că și-au ucis în bătaie un prieten, au fost arestați pentru 30 de zile pentru infracțiunea de omor, potrivit deciziei luate sâmbătă de magistrații sibieni.

B. C. zis „Pilu” , in varsta de 24 de ani,  şi V. C. poreclit „Caraboş”, in varsta de 33 de ani, l-au bătut crunt pe C. M., zis „Gioni”, în vârstă de 33 ani.

Tragedia s-a produs în noaptea de 30 decembrie, când cei doi și-au batut prietenul cu pumnii, picioarele şi cu corpuri contondente, pană când victima nu a mai putut riposta.

In urma loviturilor puternice primite, tanarul a suferit ” leziuni traumatice grave (traumatism toraco-abdominal cu fracturi costale, ruptură hepatică şi hemoperitoneu masiv)”, iar la ora  03.50, a decedat la Spitalul din Sibiu.

”Raportat la procesul verbal de sesizare din oficiu, procesul verbal de cercetare la faţa locului, declaraţiile martorilor, concluziile preliminare ale raportului de autopsie nr. 4167/A3/350 din data de 30.12.2016 emise de Serviciul de Medicină Legală Sibiu, certificatul medical constatator al decesului şi actele medicale ataşate dosarului, precum şi, în mică măsură, din declaraţiile suspecţilor B. C. zis „Pilu”,  şi V. C. poreclit „Caraboş”, apreciem că sunt probe certe din care rezultă suspecţii au săvârşit infracţiunea de omor, motiv pentru care prin Ordonanţa procurorului din data de 31.12.2016, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii faţă de suspecţii B. C. zis „Pilu”,  şi V. C. poreclit „Caraboş”, cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 C.pen.”, se mai arata în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

În urma probatoriului, judecătorii au acceptat sambata propunerea  înaintată de procurorii sibieni și au dispus cercetarea celor doi în stare de arest preventiv pentru 30 de zile.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.