CNM Astra: Nu rata Dumbrava fascinantă!

Știri de Sibiu, 10.01.2017

Muzeul în aer liber  din Dumbrava Sibiului a devenit mai fermecător ca oricând. Zăpada așternută în ultimele zile transformă muzeul într-un uriaș tărâm de poveste, motiv pentru care oamenii muzeului provoacă vizitatorii să-și retrăiască povestea copilăriei prin simpla prezență în mijlocul naturii.

”Rămâi o clipă și … trăiește! Trăiește cu adevărat și află cum poți cunoaște povestea copilăriei tale! Ai un loc ales să te ajute, așa că trage aer în piept și bucură-te! Te bucură, nobil călător, că Dumnezeu ți-a dăruit o viață prin tărâmuri binecuvântate și … ai grijă! Ai grijă de tine, de inima ta, fiindcă nu e rău să știi că poți schimba lumea în felul tău! N-ar fi rău să crezi în fapte bune și minuni…Poți! Tu poți!Trăiește (o) iarna frumoasă @ Muzeul ASTRA!”, este mesajul lansat de conducerea CNM Astra pe pagina oficială de Facebook.

Mesajul este însoțit de o imagine care surprinde farmecul locului.

Foto: Facebook

Muzeul în aer liber , parte Complexului Naţional Muzeal ASTRA, a se întinde pe o suprafaţă de 96 ha, din care 42 de hectare cuprind expoziții. Vizitatorii au la dispoziţie două restaurante unde își pot petrece timpul, spaţii de joacă și peste 10 km de alei pe care se pot plimba.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.