Căciuleanu revine cu Mozart steps la Sibiu

Știri de Sibiu, 11.01.2017; 160 vizualizări

Dansul revine în atenția publicului sibian în weekend, cand pe scena Teatrului Radu Stanca se repune în scenă spectacolul de dans Mozart steps, în coregrafia cunoscutului Gigi Căciuleanu, care a provocat actorii sibieni  să își depășească din condiția și să se metamorfozeze, în adevărați ”dansactori”.

Plin de semnificații și simboluri, spectacolul se folosește de corpurile actorilor, de jocuri de lumini și umbre și câteva obiecte de recuzită care oferă posibilitatea spectatorilor să își folosească imaginația, să găsească sensuri personale și să simtăîmbinarea dintre muzica marelui compozitor austriac, Mozart, și universul coregrafic al lui Căciuleanu. Spectacolul este o poezie prezentată prin gesturi seducătoare; mișcările actorilor pornesc de la muzica clasică și se întâlnesc cu sfera egipteană.

Mozart steps este un spectacol  ce vorbește prin imagini și atrage spectatorul să dea frâu liber imaginației, intrând în povestea pe care fiecare și-o poate crea, individual.

Spectacolul are loc joi, 12 ianuarie, de la ora 19:00, la sala Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

În weekend, iubitorii de teatru au parte si de alte provocări, printre care spectacolel „Sărbători fericite” în regia lui Cristian Juncu, „Fantoma e aici”, regia Kushida Kazuyoshi și „Opinia publică” în regia lui Theodor-Cristian Popescu.
Răspunde și tu!