Intarzieri și zboruri anulate pe Aeroportul Sibiu

Știri de Sibiu, 11.01.2017; 148 vizualizări

Compania Tarom a decis miercuri să anuleze cursa Sibiu-Munchen iar pasagerii companiilor  Wizzair și Blue Air  au fost nevoiți să aștepte intre două și 15 ore din cauza vremii.

Potrivit conducerii Aeroportului Internațional Sibiu, traficul aerian ”se desfăşoară în condiţii de iarnă” insă s-a reușit menținerea starii de operaţionalitate a pistei, platformei şi căilor de rulare.

În condiţiile în care în restul ţării au fost înregistrate căderi masive de zăpadă, perturbările de trafic înregistrate au condus însă la perturbări în programul de zbor la AIS, anunță oficialii companiei.

”Aeronava Blue Air, care efectuează zborul de la Stuttgart spre Sibiu, cu numărul BMS330, având sosirea programată în mod normal la ora 14:00, va ajunge la ora 18:50.Din acest motiv, plecarea spre Stuttgart, respectiv zborul BMS329, programat la ora 14:35, va avea întârziere, noua oră anunţată pentru decolare fiind  19:30.Zborul Tarom cu numărul RO311, de la Sibiu la Munchen, cu plecarea programată la ora 18:25, a fost anulat. Toţi pasagerii au fost rerutaţi pe zboruri alternative”, precizează AIS.

Cele mai mare timp de așteptare l-au avut pasajerii cursei Wizzair de Madrid, care au așteptat de la miezul nopții trecute pana la ora 15:00.
Răspunde și tu!