USR-iștii lui Nicușor Dan pun țara la cale la Sibiu

Știri de Sibiu, 11.01.2017; 212 vizualizări

Liderii Uniunii Salvaţi România (USR) pun țara la cale în weekend, la Sibiu, în cadrul primei Conferinţe Naţionale a noii formațiuni politice care încearcă să se identifice ideologic și caută  soluții de creștere în teritoriu.

Aproape 400 de membrii USR din cele 42 de organizații participă în perioada 13-15 ianuarie la reuniunea de la Sibiu, cu scopul de-a dezbate rezultatele post-campanie şi de-a decide viitorul partidului.

”Conceputã iniţial ca un teambuilding al echipei extinse , întalnirea de la Sibiu s-a transformat, prin implicarea membrilor din teritoriu, într-o conferinţă naţională, pe a cãrei agendã se regãsesc teme de interes imediat precum “ Curente ideologice în USR”, “Extindere teritorialã”, dar şi o analizã a campaniei electorale din 2016 din perspectiva partidului”, se arată într-un comunicat transmis de USR Sibiu.

Conferința îi reunește pe  Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi România, Clotilde Armand, vicepreşedinte USR, cei 39 de parlamentari aleși  în 11 decembrie și liderii de filiale.

Reuniunea are loc la Hotel Ibis din Sibiu.
Răspunde și tu!