Cupa la ski a Consulatului Austriei la Sibiu, mutată pe pârtiile din Brașov

Știri de Sibiu, 11.01.2017; 250 vizualizări

Competiția pe skiuri organizată în ultimii ani de Consulatul Austriei la Sibiu pe partiile din apropierea Păltinișului se mută anul acesta în județul Brașov.

Pentru editia din acest an, competitia își schimba locatia, pe partia Drumul Rosu, din Poiana Brașov, anunță Consulatul Austriei, odată cu deschiderea sesiunii de înscriere. Ajunsă la a șasea ediție, competiția se va desfășura în data de 18 februarie, pe varianta 3 D a pârtiei Drumul Rosu.

”Numărul maxim al concurenților va fi de 170, înscrierea fiind făcută în ordinea cronologică a primirii cererilor de înscriere. Cei care se înscriu peste acest număr vor fi trecuți pe o listă de asteptare şi vor fi incluși în concurs în ordinea înscrierilor, în locul celor care, din diferite motive, nu s-au prezentat în timpul regulamentar pentru ridicarea numerelor de concurs sau nu au putut să ia parte la concurs. Persoanele din lista de asteptare vor putea intra in concurs doar pe locurile libere din grupa in care se incadreaza”, se arată în comunicatul de presă transmis miercuri.

Cei interesați pot descărca formularul de înscrieri de pe site-ul www.cupadeski.ro. Termenul limită de înscriere este 10 februarie.

Scopul Cupei la Ski  este de a promova practicarea schiului – sport național austriac – în judeţele din circumscripţia Consulatului Austriei la Sibiu – Sibiu, Alba, Brasov, Mureș, Harghita, Covasna și nu numai.
Răspunde și tu!