La un pas de tragedie pe DN7: Ambuteiaj între trei TIR-uri (UPDATE2)

Știri de Sibiu, 30.01.2017

Traficul pe DN7, în apropiere de localitatea sibiană Vestem, a fost blocat luni seara din cauza unui ”ambuteiaj” in care au fost implicate trei autotrenuri, informează Poliția Rutieră.

IPJ Sibiu avertizeză că drumul intre Sibiu și Valcea este blocat total  pe ambele sensuri de mers.

Accidentul s-a produs în jurul orelor 21.00, între post-control Vestem și Tălmaci II.

”Traficul este blocat complet din cauza unui ambuteiaj in care sunt implicate trei TIR-uri”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto:InfoTraficSibiu

Accidentul nu a fost soldat cu victime.

UPDATE 1: S-au salvat de la tragedie!

Potrivit primelor informații furnizate de polițiștii sibieni, șoferul unui Iveco  care circula dinspre Vâlcea spre Sibiu ar fi rămas fără frâne și a încercat să depășească un alt TIR aflat în față, de teamă să nu intre cu bolidul în case.

Între timp, un alt TIR circula din sens opus iar șoferul care conducea Iveco a reușit sa intre între cele două autotrenuri fără să producă pagube majore, evitand astel o tragedie de proportii.

Din fericire, toti șoferii au scapat cu viata, singurele avarii fiind la cele trei TIR-uri care s-au blocat practic pe sosea, ambele benzi de mers fiind blocate.

UPDATE2: Circulatia pe Dn7, in județul Sibiu, a fost reluată pe ambele sensuri de mers, între Vestem și Tălmaciu, în jurul orelor 21.20, informează IPJ Sibiu.

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. BOLID? says:

    BOLÍD, bolizi, s. m. Meteorit de dimensiuni relativ mari, care cade pe Pământ cu viteză mare; stea căzătoare foarte strălucitoare. ♦ Fig. Vehicul, automobil de mare viteză. – Din fr. bolide.
    Daca si un TIR il poti numi bolid, te bag in p***a ma-tii cu jurnalismul tau cu tot!