Crimă în Sibiu. Un bărbat a fost omorât în bătaie (UPDATE/VIDEO)

Știri de Sibiu, 29.04.2014

Poliţistii şi procurorii sibieni au fost alertaţi marţi dimineaţa că în municipiul Sibiu a fost comisă o crimă.

Potrivit primelor informaţii durnizate de anchetatori, victima este un bătrân care locuieşte pe strada Mehedinţi.Victima ar fi fost ucisă în timpul  nopţii  de mai multe persoane.

La locul tragediei s-au deplasat echipele de criminalişti şi procurorii.

Este a doua crimă care se produce în nici o săptămână în judeţul Sibiu. Joi, un alt bărbat de 56 de ani  a fost ucis de un minor în localitatea Valea Viilor.

UPDATE: Victima a fost omorâtă în bătaie

Victima, un bărbat în vârstă de 56 de ani, locuia în chirie, într-un apartament de pe strada Simion Mehedinţi din Sibiu. Luni spre marţi noaptea a fost vizitat de trei tineri din Sibiu. Cei patru, împreună cu proprietarul, G.R, au consumat alcool, iar la miezul nopţii au început să se certe din cauza banilor.

Potrivit unor surse judiciare, conflictul a degenerat, victima  a fost bătută crunt, până la desfigurare, iar la câteva ore după agresiune, timp în care agresorii au continuat sa bea, proprietarul apartamentului a observat că bărbatul de 56 de ani nu mai mişcă, moment în care a sunat pe numărul de urgenţă 112.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Imediat după ce a fost sesizat omorul, au fost duse la audieri trei persoane cu varste intre 25 şi 33 de ani, respectiv proprietarul apartamentului şi doi dintre tinerii care au băut cu victima. Doi dintre suspecţi au fost identificaţi şi duşi la audieri la scurt timp după constatarea decesului. În jurul orei 11.00, un al treilea bărbat suspectat de anchetatori a fost condus de politişti la audieri pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Trupul victimei a fost preluat reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală care vor comunica în timpul zilei de marţi cauzele decesului.

UPDATE2 : Scandal din cauza banilor

Vecinii care locuiesc pe aceeaşi scară cu victima spun că nu au auzit niciun zogomot şi nu îşi explică ce s-a întâmplat noaptea trecută. O versiune diferită au perzentat, însă, oamenii care lociesc în blocul încevinat. Una dintre femei spune că la miezul nopţii a auzit certuri şi ţipete puternice.

“Eu eram pe balcon. Se auzea gălăgie mare şi am intrat în casă. Nu am anunţat Poliţia.(…) Se mai certau…Se auzeau vreo două voci: unul zicea să-l lase în pace, altul îl lovea.(…)Zbiera să îl lase în pace, urla de zici că acum îl tăia”, a povestit M. Bogdan.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.