UPDATE: Aproximativ 5000 de sibieni în stradă la miezul nopții, împotriva Guvernului(VIDEO)

Știri de Sibiu, 31.01.2017

Deciziile Guvernului luate marti seara in privinta legii gratierii au scos în miez de noapte mii de sibieni in strada.


Peste 100 de oameni au ajuns in Piata Mare a Sibiului la scurt timp după anuntul facut de Guvern și scandeaza “Singura solutie, inca o revolutie!”.

Update1: Peste 500 de oameni marsaluiesc deja pe strazi , se indreapta spre Mihai Viteazu si striga Jos Guvernul.

În jurul orelor 00.00 protestatarii s-au oprit în fața sediului PSD din Sibiu unde au scandat preț de cateva minute.

UPDATE2: Sibienii revoltati de cele intamplate la Guvern continuă să iasa in stradă, multi dintre ei extrem de dezamăgiți. Oamenii protesteaza insa pasnic și scandeaza ”Jos Guvernul!”, ”Vrem anticipate!”, ” PSD , afara din țară!”.

Sunt tineri si varstnici, oameni care au fost neplacut suprinși de modul în care au fost tratate doleantele lor de catre guvernanți.

UPDATE3: În jurul orelor 23.40 numărul sibienilor iesiți în stradă a depășit 1500 de persoane. Oamenii au reluat traseul marsului de duminica si marsaluiesc pe Bulevardul Mihai Viteazu.

Multimea și-a continuat traseul pe strada Rahovei și pe Semaforului refacand, simbolic, celebrul traseu al protestelor din Decembrie 89.

UPDATE4: Aproximativ 5000 de oameni au ajuns în mars pe strada Bâlea din Sibiu, unde locuiește familia președintelui Klaus Iohannis.

Manifestanții s-au oprit în fața casei președintelui , unde se afla sotia președintelui, și au scandat ”Iohannis, Iohannis!”.

Ca reacție, una din camerele casei unde se afla Carmen Iohannis a fost iluminată, pe perioada șederii protestatarilor care au aplaudat în stradă.

UPDATE5: Sibienii care au rezistat in strada mai bine de doua ore, la minus 9 grade, au revenit la finalul marsului în Piața Mare a orașului, unde promit să revină și miercuri seara.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Răspunsuri

  1. […] La Sibiu aoproximativ 5000 de oameni s-au mobilizat la miezul noptii si au marsaluit pe strazile orasului in semn de protetst fata de politica dusa Guvern. UPDATE: Aproximativ 5000 de sibieni în stradă la miezul nopții, împotriva Guvernului(VIDEO) […]

  2. […] Citeste si: UPDATE: Aproximativ 5000 de sibieni în stradă la miezul nopții, împotriva Guvernului(VIDEO) […]

  3. […] Citeste si: Aproximativ 5000 de sibieni în stradă la miezul nopții, împotriva Guvernului(VIDEO) […]