Cresc tarifele pentru vizitarea Muzeului Astra, din mai!

Știri de Sibiu, 29.04.2014

Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA Sibiu va percepe tarife mai mari pentru vizitatori începând cu data de 1 mai.

De la începutul lunii viitoare se va trecerea la tarifarea de vară care presupune preţuri mai mari întrucât pe perioada verii se permite accesul vizitatorilor şi în interioarele gospodăriilor ţărăneşti întreţinute de muzeografi.

“Vor putea fi vizitate interioarele gospodăriilor, iar datorită lucrărilor de reabilitare a aleilor care se desfăşoară în această perioadă, tarifele de vizitare nu se vor schimba comparativ cu perioada de vară a anului trecut”, anunţă CNM Astra.

Astfel, din 1 mai, pentru vizitarea Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, un adult va plăti 15 lei pentru un bilet întreg. Studenţii şi elevii vor achita 3,5 lei, iar pensionarii 7,5 lei.
Conform vechilor tarife, cele de iarnă, accesul în muzeu se face, până în data de 30 aprilie, în baza unul bilet în valoare de 10 lei. arifele vechi pentru studenţi şi elevi erau de 2,5 lei.

În perioada 1-4 mai Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA va fi deschis în intervalul orar 10:00-18:00.Pe data de 1 mai Galeriile de Artă Populară şi expoziţiile de la Casa Artelor (Piaţa Mică nr. 21) şi Casa Hermes (Piaţa Mică nr. 11) vor fi închise. Acestea vor putea fi vizitate însă, în perioada 2-4 mai, în intervalul orar 10:00-18:00.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.