CSU: Sarovic a fost externat după operaţie

Baschetbalistul CSU Atlassib Sibiu, Robert Sarovic, a fost externat, luni, de la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu unde a fost operat în urma accidentării suferită la antrenamentele dinaintea play-off-ului. Sportivul are nevoie de o lună pentru recuperare.

sursafoto:csufans.ro

sursafoto:csufans.ro

Sârbul a suferit o fractură de sinus frontal cu înfundătură şi a fost operat de medicii din cadrul departamentului de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială de la Judeţean.

“Operaţia a decurs bine şi a fost externat. Medicii i-au recomandat repaus timp de o lună”, a declarat pentru stiridesibiu.ro Horaţiu Floca, directorul executiv al CSU Sibiu.

În astfel de condiţii, sârbul nu va mai intra pe teren alături de baschetbaliştii sibieni până la finalul sezonului competiţional.

Lipsa lui Sarovic în play-off i-a dat mari emoţii antrenorului Miodrag Perisic care a fost nevoit pentru meciurile din play-off  cu “U” Cluj să schimbe întreaga strategie de joc a echipei.

“Chiar m-am temut de faptul că nu mă pot baza pe Sarovic. Ați văzut cât de mult ne-a lipsit la aruncările de trei puncte. Dar asta este. Sarovic a primit o lovitură la cap și are o fractură care a necesitat operație. Mai mult ca sigur va rata tot play-off-ul din păcate”, a declarat Miodrag Perisic după primul meci din play-off.

CSU Sibiu a învins “U” Cluj cu scorul de 2-0 în primul tur al play-off-ului, iar turul doi se va juca la Cluj, în zilele de 2 şi 3 mai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.