Patru sibieni au fost arestaţi pentru omorul de pe Mehedinţi. Vezi cine sunt!

Patru bărbaţi care au luat parte, luni noaptea, la conflictul în urma căruia un sibian în vârstă de 56 de ani a fost omorât în bătaie au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată joi, 30 aprilie,  de magistraţii sibieni, în urma prezentării probelor strânse de anchetatori. “Toţi cei patru autori ai omorului au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au declarat surse oficiale.

Agresorii sunt din Sibiu, au vârste cuprinse între 25 şi 39 de ani şi sunt acuzaţi de omor.

Suspecţii în cazul crimei din Sibiu, reţinuţi (VIDEO)

Luni noaptea spre marţi  s-au întâlnit cu victima într-un apartament de pe strada Simion Mehedinţi din Sibiu, unde victima locuia împreună cu proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Pe fondul consumului de alcool, victima , care implinise 56 de ani chiar în noaptea crimei, a fost bătută până la desfigurare, pe motiv că ar fi datorat bani.

Agresorii au fost prinşi de poliţie în mai puţin de 24 de ore de la comiterea omorului, iar cazul  a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

UPDATE: Cel mai agresiv dintre cei patru, potrivit vecinilor şi achetatorilor, era proprietarul apartamentului unde s-a produs tragedia. Tânărul de 39 de ani  nu avea ocupaţie şi trăia din banii trimişi de mama care locuieşte în America.

Un al treilea barbat arestat pentru omor era taximetrist, iar ceilalţi doi tineri care au participat la bătaie deţin un service auto în Sibiu.

Se pare că aceştia se cunoşteau bine cu victima, acesata lucrând în ultima perioada ca sălător în service.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.