Audiențe ținute în biserică de un consilier PSD din Sibiu

Știri de Sibiu, 03.03.2017

Ales pe listele PSD pentru un nou mandat în Consiliul Județean Sibiu, preotul Mihai Sămărgițan a decis să țină audiențele cu alegătorii chiar la biserica  din Sibiu unde a slujit.

Decizia preotului intrat în politică de-a ține audiențe în biserică a fost anunțată chiar de Consiliul Județean (CJ) Sibiu, odată stabilit programul de dialog cu cetățenii pentru toți aleșii județului.

”O parte dintre consilierii județeni au ales ca loc de întâlnire cu cetățenii sediul Consiliului Județean sau sediile partidelor sau a formațiunilor din care fac parte, fie cele din municipiul Sibiu (PNL, PSD, FDGR), fie din municipiul Mediaș (PNL și FDGR) sau din orașul Cisnădie (PNL). Doar consilierul județean Mihai Sămărghițan a ales să acorde audiențe la sediul bisericii ortodoxe “Dintre Brazi” de pe str. Reconstrucției, al cărei preot paroh a fost”, se arata într-un comunicat de presă transmis de CJ Sibiu.

Preotul Sămărghițan se află la al doilea mandat în CJ Sibiu, fiind ales pe listele PSD.

În urma alegerilor din 2016, doi preoti ortodocși au obținut mandate de consilieri județeni pe listele PSD, Mihai Sămărghițan  fiind singurul care a ales ”casa Domnului” și pentru munca de partid, conform graficului stabilit.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.