Prinţesa Muna a Iordaniei, Doctor Honoris Cauza al ULBS

Știri de Sibiu, 25.03.2017; 481 vizualizări

Prinţesa Muna Al-Hussein a Regatului Hașemit al Iordaniei urmează să primească titlul de Doctor Honoris cauza al Universătății ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Potrivit unui proiect de hotărâre al CJ Sibiu, ceremoinia de decernare a titlului academic Prinţesei Muna va avea loc în 18 aprilie, la  Sala Thalia a Filarmonicii de Stat Sibiu.

Prinţesa Muna Al Hussein este mama regelui Abdullah al doilea al Iordaniei și este cunoscută pentru relația apropiată cu România și implicarea în dezvoltarea sistemului medical.

Principesa Muna a sprijinit și patronat mai bine de cinci decenii domeniul învățământului și perfecționării medicale în rândul tinerilor iordanieni și este președintele de onoare al Colegiului de Infirmieri al Universității Mutah din Iordania. Alteța Sa Regală ține conferințe în întreaga lume pe teme legate de educație medicală. Principesa Muna este Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină din Iași și al Universității de Medicină din Târgu Mureș, potrivit romaniaregala.ro.

Principesa Muna al-Hussein a vizitat România pentru prima oară în anul 2006.
Răspunde și tu!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. […] aceleași zile, Principesa Muna a Iordaniei efectuează o vizită oficială în țara noastră. La Sibiu, Alteța Sa Regală va deschide a IX-a ediție a Congresului de […]

  2. […] aceleași zile, Principesa Muna a Iordaniei efectuează o vizită oficială în țara noastră. La Sibiu, Alteța Sa Regală va deschide a IX-a ediție a Congresului de […]