Daniela Cimpean aleargă pentru copiii de la Psihiatrie

Știri de Sibiu, 07.05.2017

Președinta Consiliului Județen (CJ) Sibiu, Daniela Cimpean, și-a propus să alerge anul acesta la Maraton Internațional Sibiu pentru copiii de la Psihiatrie a cărui cauză este realizarea unui sistem de televiziune cu circuit închis- EDU TV, cu scopul sustinerii copiilor care sunt taratati la Spitalul de Psihiatrie Gh. Preda din Sibiu.

”Și eu sunt mamă și vreau să ajut. Alerg la Maraton Sibiu 2017 pentru EDU TV – cauza Spitalului de Psihiatrie Gh. Preda, instituție din subordinea Consiliului Județean Sibiu. (…) Proiectul va îmbunătăți calitatea mediului spitalicesc, iar acest lucru îl consider o prioritate la care e nevoie să contribuim şi prin finanţări private. Este o provocare la care vă aștept cu toții să participăm, astfel încât să aducem cât mai mulți susținători și cât mai multe fonduri, iar proiectul să devină realitate”, spune Daniela Cimpean.

Președinta CJ Sibiu și-a propus să atraga suma de 1000 lei , jumătate fiind deja acoperita de donatiile facute de membri ai cabinetului sau colegi din PNL.

Cauza Spitalului de Psihiatrei din Sibiu este sustinuta si de juniorii CSU Sibiu.

Maratonul Internațional Sibiu 2017 atrage anual mii de sustinatori ai proiectelor comunitare inscrise.

Anul acesta maratonul reuneste 18 proiecte pentru care sibienii vor alerga.Alături de proiectele propuse de către grupurile de inițiativă și organizațiile non-profit locale, la maraton se va putea alerga pentru câte o cauză din Rășinari și Poplaca – puncte incluse în traseul evenimentului
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.