Maraton 2017: Deputatul Dan Barna aleargă pentru Asociația Științescu Hub

Știri de Sibiu, 17.05.2017

Deputatul USR Dan Barna aleargă la Maratonul Internațional Sibiu 2017, ce va avea loc in 27 mai, pentru proiectele Asociației Științescu Hub ce promovează în județ educația STEAM (Știintă, Tehnologie, Inginerie, Artă, Matematică) prin crearea de ateliere inovative.

Voi alerga și eu la proba de ștafetă 4×5,3km din cadrul acestui Maraton pentru a susține proiectul “Sibiu goes STEAM” un proiect prin care peste 100 de copii vor face experimente științifice și vor învăța să proiecteze roboți ! Pentru puterea de visare a copiilor acest lucru este pur și simplu ceva magic și cool!”, este mesajul postat de Dan Barna pe pagina de Facebook.

Deputatul a realizat chiar si un spot prin care explica importanta atragerii copiilor catre atelierele inovative și sustinerii sale de cat mai multe persoane.

Proiectul Sibiu Goes STEAM isi propune ca educația STEAM să devină un fenomen de masă, ”contactul cu științele și tehnologia la vârste mici fiind o necesitate impusă de evoluția societății”.

Initiatorii doresc ca atelierele și experimentele de la Hub  să fie accesibile cât mai multor familii din Sibiu, banii colectați urmand sa acopere taxele din ateliere.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.