Maraton: Zeci de angajați de la Polisano aleargă pentru copiii de la Luther

Știri de Sibiu, 24.05.2017; 277 vizualizări

Peste 90 de angajați ai Spitalului Polisano au decis să se alerge si anul acesta la Maratonul Internațional Sibiu, de data aceasta în sprijinul proiectului “Apă pentru sănătate – Spitalul Copiilor – Luther”, anunță oficialii spitalului.

Fundația Polisano a inițiat anul acesta proiectul “Apă pentru sănătate – Spitalul Copiilor – Luther”, prin care își propune achiziționarea și instalarea unui dispozitiv de sterilizare a apei la Spitalul de Pediatrie Sibiu , pentru reducere ariscurilor legate de propagarea maladiilor infecțioase care ar putea fi vehiculate prin apă.

Reușita proiectului va contribui în mod direct la îmbunătățirea stării de sănătate a micilor pacienți, care sunt internați în spital cu patologii deja existente, precizează inițiatorii.

Cei 90 de alergatori vor fi susținuți pe durata competiție care va avea startul din Piața Mare a Sibiului.

În cortul instalat cu ajutorul partenerilor noștri de la Crucea Roșie, filiala Sibiu, alergătorii vor primi săruri de rehidratare, tablete de magneziu + B6 și Ginseng Royal Gelly din partea Polisano Pharmaceuticals, iar o echipă medicală a Clinicii Polisanole va măsura tensiunea și glicemia,împreună cu voluntari de la Crucea Roșie.

Pentru a acoperi 90% din bugetul necesar, proiectul a fost înscris și la Maratonul Internațional Sibiu 2017, care va avea loc în data de 27 mai.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.