Maraton: Zeci de angajați de la Polisano aleargă pentru copiii de la Luther

Știri de Sibiu, 24.05.2017

Peste 90 de angajați ai Spitalului Polisano au decis să se alerge si anul acesta la Maratonul Internațional Sibiu, de data aceasta în sprijinul proiectului “Apă pentru sănătate – Spitalul Copiilor – Luther”, anunță oficialii spitalului.

Fundația Polisano a inițiat anul acesta proiectul “Apă pentru sănătate – Spitalul Copiilor – Luther”, prin care își propune achiziționarea și instalarea unui dispozitiv de sterilizare a apei la Spitalul de Pediatrie Sibiu , pentru reducere ariscurilor legate de propagarea maladiilor infecțioase care ar putea fi vehiculate prin apă.

Reușita proiectului va contribui în mod direct la îmbunătățirea stării de sănătate a micilor pacienți, care sunt internați în spital cu patologii deja existente, precizează inițiatorii.

Cei 90 de alergatori vor fi susținuți pe durata competiție care va avea startul din Piața Mare a Sibiului.

În cortul instalat cu ajutorul partenerilor noștri de la Crucea Roșie, filiala Sibiu, alergătorii vor primi săruri de rehidratare, tablete de magneziu + B6 și Ginseng Royal Gelly din partea Polisano Pharmaceuticals, iar o echipă medicală a Clinicii Polisanole va măsura tensiunea și glicemia,împreună cu voluntari de la Crucea Roșie.

Pentru a acoperi 90% din bugetul necesar, proiectul a fost înscris și la Maratonul Internațional Sibiu 2017, care va avea loc în data de 27 mai.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.