Ping-pong cu președintele CA al Aeroportului Sibiu. Dotcoș scos din schema peste noapte!

Știri de Sibiu, 22.09.2017

Schimbare peste noapte în selectia conducerii Consiliului de Administrație al Aeroportului Sibiu. Autoritatea tutelara a regiei, Consiliul Județean (CJ) Sibiu a schimbat joi proiectul inițial privind numirea membrilor în Consiliului de Administraţie, cu o varianta noua, prin care nu mai este propus președinte administratorul public al județului Sibiu, Sebastian Dotcoș, ci Gabriel Tischer.

Potrivit noilor documente postate pe site-ul oficial al CJ Sibiu, Gabriel Tischer este persoana propusa sa ocupe functia de presedinte al CA al AIS.

Oficialii CJ Sibiu nu au putut fi contactati pentru lamurirea situatiei create.

De data aceasta, Dotcos, la fel ca si fostul președinte al CA al AIS, Gabriel Bondar- director la Aeroportul Băneasa, raman simpli membri in CA, alături de Adrian Besoiu, Ștefan Nartea și Dan Lazăr.

Presedintele va fi remunerat cu suma de 3600 lei lunar iar membrii CA vor primi 2900 lei, potrivit proiectului de hotarare ce va fi supus aprobarii in sedinta CJ din 28 septembrie.

Ambele proiecte de hotarari, cel sters de pe site si varianta noua, au fost initiate de președinta CJ Sibiu, Daniela Cimpean și contrasemnate de  secretarul județului, Cristina Linde.

UPDATE: Printr-un răspuns ulterior transmis redactiei stiridesibiu.ro, CJ Sibiu precizează că schimarile sunt cauzate de o ”eroare materială” generata de persoana care a întocmit proiectul și care a aplicat acelasi criteriu de selectie ca la SC Drunuri si Poduri, unde președintele CA a fost numit in persoana celui care reprezenta autoritatea tutelara , respectiv CJ Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Ping-pong cu președintele CA al Aeroportului Sibiu. Dotcoș scos din schema peste noapte! […]